Retur och reklamation

Retur

Som privatperson har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar. Detta regleras inom Distansavtalslagen. Skulle du ångra ett köp ska du skicka tillbaka varan till oss oanvänd och i obruten förpackning. Kontakta vår kundtjänst först på info@boxygroup.se innan du returnerar din order. Återbetalning sker när varan blivit mottagen av oss. Du står själv för fraktkostnaden. Om felet ligger hos oss står vi för fraktkostnaden.

Reklamation

Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till Boxy återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader. Vid en reklamation av felaktig/defekt kommer du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till Boxy ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern.

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen står Boxy för mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvittot eller en kopia för frakten. Vid godkänd reklamation/hävning av köp kommer vi att återbetala summan för din beställning inom 30 dagar.

Vår returadress är: Boxy Group AB, Alphyddevägen 63, 131 35 Nacka

Boxy mailar retursedel och du ansvarar själv för att  skriva ut denna.

Vänligen observera att vi EJ har en nöjd-kund-garanti. Vi godkänner ej returer eller reklamationer av produkter som du har använt men som inte lever upp till dina förväntningar.

Varor skadade i transport 

Boxy ansvarar för varor som kommer bort alternativt skadas under frakt till dig. Reklamation av sådana uppstådda skador skall göras inom skälig tid till Boxy. Vänligen kontrollera ditt paket noga vid ankomst.

Tvist

Vid eventuell uppkommen tvist följer Boxy allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Information

All information och bilder på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan ej garantera att våra bilder återger det exakta utseendet hos varan. Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel i priser och information samt eventuella felaktigheter i specifikation på alla våra produkter.